Project Description

La Fundació Nou Mil·lenni fa possible el desenvolupament de diversos projectes de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona com, per exemple:

Unitat Funcional d’abús al Menor -UFAM-

Unitat pionera a Catalunya nascuda amb la missió d’oferir als nens amb sospita d’abús sexual un diagnòstic i un abordatge integral per combatre els danys que l’abús hagi pogut causar.

Art expressiu

Activitat que utilitza diferents disciplines artístiques amb l’objectiu d’ajudar al pacient pediàtric a superar més fàcilment la situació d’hospitalització i malaltia que està vivint, arribant fins i tot a sortir reforçat d’ella.

Especialista “Child Life”

L’Hospital Sant Joan de Déu és pioner a Europa en introduir aquest tipus de professionals, l’origen del qual és americà. La seva funció és la d’explicar i tranquil·litzar els pacients, a través del joc i altres tècniques adaptades a l’edat, abans d’un procés operatori o en els moments crítics d’acceptació de la malaltia.

Programa Cuida’m

Mitjançant el programa de cooperació Cuida’m l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona obre una porta a l’esperança a moltes famílies amb fills malalts, i sense recursos, que necessiten una intervenció quirúrgica per resoldre el seu problema de salut.

Però a més, la fundació ha fet realitat grans projectes d’infraestructures i equipaments molt importants per a l’Hospital Sant Joan de Déu com:

  • Un dels quiròfans del nou bloc quirúrgic, destinat principalment a pacients oncològics del futur SJD Pediatric Cancer Center Barcelona
  • “L’Espai de Famílies”, més de mil metres quadrats destinats a atendre totes les famílies dels pacients atesos a l’hospital. Un espai singular i càlid, per oferir-los i atendre’ls com elles es mereixen.
  • Diversos equips de tecnologia d’avantguarda com l’OPTOMAT o els equips d’ECOCARDIOGRAFIA AVANÇADA.